Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zorgen maken over het milieu of gewoon genieten van de zon?

Zorgen maken over het milieu of gewoon genieten van de zon?

Gepubliceerd: Maandag 25 februari 2019 17:49

De Voorjaarsvakantie maakt een warme start. Er is zelfs een warmterecord verbroken op deze ongewone warme winterdag. Met gemeten temperaturen die gemiddeld 11 graden hoger liggen dan op een normale februaridag. Maar is dit niet extreem slecht voor het milieu?

Februari breekt alle warmterecords. De zon schijnt volop en de temperaturen zijn in vergelijking met vorig jaar stukken hoger. Om 14.00 werd de warmste temperatuur van de dag gemeten op 18,3 graden. Aardig warm zo midden in de winter. Maken Rotterdammers zich zorgen over de gevolgen van deze temperatuurstijging?

Onze reporter Nicky gaat voor de OPEN vraag van vandaag op onderzoek uit in het Scheepvaartkwartier. Bekijk de video om te zien wat de meningen zijn.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services