Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zorgeloos

Zorgeloos

Gepubliceerd: Dinsdag 03 oktober 2017 15:22

De tijd waarin verzorgingshuizen eind jaren zestig uit de grond gestampt werden ligt achter ons. De tijd waarin ouderen zich in verzorgingshuizen lieten stoppen, er werd voor je gezorgd. Iets waar vier generaties mee opgegroeid zijn. Na de eeuwwisseling en jaren van bezuinigingen ontstond er een andere beweging, mensen moeten het zelf weer gaan doen. Langer thuis blijven, woonzorgzones,  meer thuis dan in een tehuis, alles kwam voorbij. Voor veel mensen leek dit nog toekomst muziek. 

Wie gaat er zijn ouders weer in huis nemen of dag en nacht voor hen zorgen? De nieuwe werkelijkheid ligt veel dichter bij dan we dachten. De overheid transformeert de zorg in een rap tempo. Een verandering waar meer dan veertig jaar optimale zorg aan ten grondslag lag. De toepassing van Techniek zal een belangrijke rol gaan spelen in de aankomende jaren, maar wat moet er nu echt gebeuren om de zorg die wij nodig hebben in de toekomst veilig te stellen voor een zorgeloos 2030?
 

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services