Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zomerafsluiter met eigen Jeugdland van Rozenburg

Zomerafsluiter met eigen Jeugdland van Rozenburg

Gepubliceerd: Woensdag 22 augustus 2018 16:36

Tijdens Jeugdland Rozenburg, mogen kinderen een week lang hutten en vlotten bouwen, knutselen, dansen, sporten, battlen en zwemmen. Het is dan ook een begrip in Rozenburg en wordt mogelijk gemaakt door ruim 300 vrijwilligers en organisatoren uit Rozenburg.

Het verschil met het Jeugdland in Ahoy, is dat de kinderen dat Jeugdland Rozenburg alleen bedoeld is voor kinderen die wonen of op school zitten in Rozenburg.

Jeugdland is het jaarlijkse week-evenement voor 400 kinderen tussen de 6 en 12 jaar die komen uit Rozenburg. Dit jaar is de 21e editie, van 20 tot en met 24 augustus. Onze verslaggeefster Zafanja ging op pad om te laten zien wat voor activiteiten er allemaal te doen zijn bij deze 21e editie van Jeugdland Rozenburg.

Jeugdvakantieland heeft als doel dat iedereen een leuke zomervakantie heeft en er weer nieuwe vriendschappen worden gesloten met elkaar. ‘’Het is een evenement dat heel erg leeft in Rozenburg’’, vertelt organisator Judith Don.

Bekijk hieronder onze reportage van de 21e editie van Jeugdland Rozenburg.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services