Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zombie Walk gaat niet door, volgend jaar herrijzing

Zombie Walk gaat niet door, volgend jaar herrijzing

Gepubliceerd: Donderdag 12 september 2019 16:43

Dit jaar gaat de Zombie Walk in Rotterdam niet door, meldt de organisatie op Facebook. De reden wordt niet genoemd. De organisatie claimt op de site volgend jaar wel terug te komen: ‘Groter dan ooit!’

In een paar jaar tijd is de Zombie Walk in Rotterdam uitgegroeid tot een fenomeen. In 2014 werd dit evenement voor het eerst georganiseerd, een vijfde editie van het evenement blijft voorlopig uit. In 2017 lukte het de organisatie ook niet om het evenement door te laten gaan.

In 2014, 15, 16 en 18 gingen verschillende horrorliefhebbers als zombie verkleed de straten van de Maasstad op. Make-up artiesten waren aanwezig om van iedereen een echte zombie te maken die niet zou misstaan in The Walking Dead. Vorig jaar maakten we deze reportage. Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services