Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zes zondagen buitenfestival bij Kunsthal

Zes zondagen buitenfestival bij Kunsthal

Gepubliceerd: Zaterdag 30 juni 2018 14:19

Deze zomer gaat de kunsthal naar buiten met een nieuw gratis zomers buitenfestival. Kunsthal LIVE OP ZONDAG biedt bezoekers de kans om op een andere manier kennis te maken met kunst; via live muziek, dj’s, instaptours, fashion, eten en drinken.

“Het doel van het evenement is mensen van buiten naar binnen te halen en omgekeerd”, vertelt presentator van de kick off Quintis Ristie. “Het thema is ontmoeten en samen kijken naar kunst en vooral kunst samen maken. En iedereen is welkom, vooral ook jonge kinderen”

Je kunt meedoen met de Theater Tours, of een Fashion Tour met een modekenner in de tentoonstelling “Viktor & Rolf: fashion artist 25 years”. Ook kun je zelf kunst maken in de mobiele ateliers van “All you can Art” of op pad met een stadsbioloog door Museumpark.

Het festival wordt 1 juli geopend met de Salsa All-Star band Marcando die samen met de trompetise Maite Hontelé optreedt. De Rotterdamse dj Git Hyper draait tussen de sets door.

Het festival vindt plaats in het Museumpark van zondag 1 juli t/m zondag 5 augustus van 14.00 tot 17.00 uur.

Foto: Quintis RistieMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services