Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zes artiesten, één winnaar: wie is de beste MC van Rotterdam?

Zes artiesten, één winnaar: wie is de beste MC van Rotterdam?

Gepubliceerd: Vrijdag 24 juli 2020 15:52

Zes Rotterdamse artiesten strijden vrijdagavond vanaf 20.00 uur om de felbegeerde titel Beste MC van Rotterdam en omstreken in Podium Grounds. OPEN Rotterdam is bij het evenement van LEVELS TV. Kijk mee en stem jouw favoriet naar de top!Hoe werkt het?
De winnaar wordt bepaald door beoordeling van de jury en een populariteitsstem van het publiek. Stem op jouw favoriete artiest door op Instagram van LEVELS TV de post van jouw artiest te liken. De likes worden aan het einde van de avond geteld en samen met de punten van de jury, wordt berekend wie de beste MC van Rotterdam is en wie de felbegeerde riem mee naar huis mag nemen!

Wie doen mee?
Leyo Rey, Yung Penta, Mayvision, Young Illu, Q’n X Owzy en Garuda. Wie is jouw favoriet?Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services