Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Zangeres Bellita Carol haalt geld op voor weeshuis Uganda

Zangeres Bellita Carol haalt geld op voor weeshuis Uganda

Gepubliceerd: Dinsdag 05 februari 2019 17:48

Met live muziek, spoken word en poëzie werd tijdens een benefietavond geld opgehaald om een weeshuis in Uganda te steunen. Zangeres Bellita Carol organiseerde het evenement en ze is inmiddels zelf op het vliegtuig naar het Afrikaanse land gestapt om de opbrengst van de avond over te dragen aan het weeshuis en om er vrijwilligerswerk te doen.

Met haar achtergrond als docent, pedagogisch hulpverlener en zangeres gaat ze de kinderen en tieners in het weeshuis Born Like Others in Masaka, Uganda inspireren. Ze wil hiermee een steentje bijdragen aan hun ontwikkeling. Omdat het weeshuis volledig afhankelijk is van donaties, organiseerde ze op 2 februari een benefietavond om geld op te halen voor de kosten voor het weeshuis. Het gaat hier om meer dan 40 kinderen die afhankelijk zijn van donaties van mensen die het weeshuis een warm hart toedragen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services