Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
WORM wil asielzoekerscentra oranje kleuren

WORM wil asielzoekerscentra oranje kleuren

Gepubliceerd: Vrijdag 23 oktober 2015 17:58

WORM is een opvallende actie gestart: ‘Kleur de asielzoekerscentra oranje!’. Onder het motto ‘Integreer een vluchteling, lever je oranjespullen in’ willen ze zoveel mogelijk oranje kleding en accessoires verzamelen om die later naar vluchtelingen te brengen.

Bij Worm vonden ze dat er te veel negatieve berichten over vluchtelingen in het nieuws komen. Ook is er veel negatieve berichtgeving over het Nederlands elftal, zij hebben zich immers niet geplaatst voor het EK. Met deze actie willen ze een positief geluid laten horen en zo bedachten zij dat Oranje attributen die volgende zomer toch maar in de kast zouden blijven, ingeleverd kunnen worden voor de vluchtelingen. En “zo kleurt het land de komende tijd toch Oranje”, aldus WORM.

Bij WORM kan je de komende tijd al je Oranje spullen afgeven. Diegenen die met veel spullen komen aanzetten, krijgen een gratis toegangsticket voor een feestje in WORM.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services