Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Wonen op een dak? Renee doet het al!

Wonen op een dak? Renee doet het al!

Gepubliceerd: Donderdag 07 maart 2019 17:47

Wakker worden met een prachtig uitzicht over de stad of genieten van zonsondergang, dat is wat Renee elke dag doet. Zij woont namelijk in een bouwkeet op het dak van de Hofbogen in Rotterdam Noord.

Sinds mei vorig jaar heeft Renee haar stekje op het dak van de Hofbogen. Ze mocht er maar 3 maanden wonen, maar ondertussen zit ze er al 10 maanden.

De bouwkeet komt er natuurlijk niet vanzelf. Laurens, ontwerper van het huisje, had deze bouwkeet nog en heeft deze, nadat Renee deze plaats aangeboden kreeg, verbouwd tot een huisje en aan haar gegeven. Uiteindelijk hebben ze deze op het dak gehesen.

Laurens is zelf druk bezig met daken te verbouwen tot, zoals hij het zelf noemt, “Dakdorpen”. Hij hoopt dat hij in Rotterdam daken groener kan maken, huisjes erop kan plaatsen en zo een geheel dakdorp kan maken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services