Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Winters feestje in Hillesluis

Dinsdag 03 januari 2017 17:38

Winters feestje in Hillesluis

Knutselen, schaatsen en poffertjes eten. Voor kinderen is deze kerstvakantie veel te doen tijdens het winterfestival bij kinderboerderij Odilia in de wijk Hillesluis. Thuis Op Straat heeft dit 3-daagse evenement mede-georganiseerd en is ook bedoeld om kinderen naar buiten te krijgen. Vrijwilliger Coby vindt het belangrijk dat dit in de wijk wordt georganiseerd. ‘Er zijn ook een hoop minderbedeelde kinderen in de wijk. Ze kunnen nergens heen. Nu hebben ze toch fijne dagen in de kerstvakantie.

Rond het middaguur druppelen de eerste kinderen binnen. Onwennig stievelen ze de geimproviseerde ijbaan op. Een moeder helpt haar kind op de baan: ‘Het is heel gezellig, anders zitten ze toch maar thuis. Nu zijn ze lekker buiten’. Naast de ijsbaan kunnen de kinderen buiten ook op een opblaasglijbaan.

Winterland is tot 5 januari op kinderboederij Odilia in Hillesluis.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services