Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Winterparadijs in Plaswijckpark

Winterparadijs in Plaswijckpark

Gepubliceerd: Zondag 10 december 2017 13:38

*Update: De feestelijke opening van Winterwijck is verplaatst naar 20 december. Dit i.v.m. de slechte weersvoorspelling en de verwachte neerslag voor woensdag 13 december.
 
Woensdag 13 december wordt Winterwijck in Plaswijckpark feestelijk geopend. Tijdens de opening kunnen alle kinderen in het Theater een mooie lampion maken voor tijdens de lampionnenparade.

Kerstbomen, lichtjes en sfeervolle decoratie geven Plaswijckpark ook dit jaar weer een gezellige uitstraling tijdens de kerstperiode en de wintermaanden. Hoogtepunt is een lampionnenparade om 16:30 uur met sprookjesachtige winterprinsessen en daarna de ontsteking van de grote kerstboom op het terras van Restaurant in de Heuvel. Daarnaast is het park deze dag tot 18:30 uur geopend zodat je extra lang kunt genieten van de gezellige verlichting en versiering in het park.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services