Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
WINACTIE: Vier oud en nieuw in stijl bij Boompjes Rotterdam

WINACTIE: Vier oud en nieuw in stijl bij Boompjes Rotterdam

Gepubliceerd: Maandag 02 december 2019 13:45

Heel Rotterdam telt af om spetterend het jaar 2020 in te gaan. Wil jij het nieuwe jaar ingaan op een prachtige en unieke locatie? Doe dan mee met onze winactie!

Ga 2020 in onder genot van lekkere hapjes en cocktails, op zowel disco als house muziek èn met goed zicht op het grote vuurwerkspektakel om 0:00 uur. Boompjes Rotterdam zet voor één keer de deuren open voor publiek tijdens oud en nieuw.

Dus hou jij van een goed feestje, met iets meer class dan je standaard kroeg of bunker? Wij verloten 2x2 kaarten onder onze volgers. Doe mee door een e-mail te sturen naar social@openrotterdam.nl. Vertel in deze mail met wie jij wil gaan en waarom.

De winactie is gesloten en er is contact opgenomen met de winnaars. Annemarie en Anita mogen beide iemand meenemen naar de Boompjes om daar met prachtig uitzicht 2020 in te luiden!

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services