Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Win nu 2 tickets voor Pleinbioscoop ‘Terminator 2: Judgment Day’

Win nu 2 tickets voor Pleinbioscoop ‘Terminator 2: Judgment Day’

Gepubliceerd: Maandag 12 augustus 2019 14:15

Filmliefhebbers opgelet! Je maakt nu kans op een bijzondere Rotterdamse filmavond. Wij mogen twee tickets weggeven voor Pleinbioscoop! Wat moet je ervoor doen?

De Pleinbioscoop brengt dit jaar een ode aan de jaren negentig tijdens deze tweeëndertigste editie. Van 7 t/m 25 augustus passeren weer 19 titels de revue in het Museumpark. Eén van de grote klassiekers die vertoond wordt is: 'Terminator 2: Judgment Day'. De film uit 1991 waarin Arnold Schwarzenegger de hoofdrol speelt.

Als je het verhaal van de film nog een beetje kent, dan weet je dat de Terminator in dit deel wordt teruggestuurd naar het verleden om de jonge John Connor koste wat het kost te beschermen.

Nu vragen wij ons af: Waarvoor zou jij willen worden teruggestuurd in de tijd?

Stuur jouw antwoord naar social@openrotterdam.nl of reageer via onze socials op Facebook en Twitter. De persoon met het leukste antwoord wint 2 tickets voor ‘Terminator 2: Judgment Day’. De winnaar van de tickets wordt bekend gemaakt op 22 augustus 2019. Houd onze kanalen in de gaten!

Foto: Fleur BeerthuisMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services