Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
WIN KAARTJES voor de laatste DANSLOKAALvoorstelling in de studio van Conny Janssen Danst

WIN KAARTJES voor de laatste DANSLOKAALvoorstelling in de studio van Conny Janssen Danst

Gepubliceerd: Dinsdag 10 september 2019 13:41

Conny Janssen Danst zet met DANSLOKAAL jaarlijks de deuren van haar studio open voor jonge makers én voor publiek. De makers krijgen de kans om nieuw werk te ontwikkelen in samenwerking met de dansers van het gezelschap. Voor iedere aflevering selecteert Conny Janssen samen met Dansateliers en Korzo nieuw choreografietalent met diverse achtergronden. In DANSLOKAAL 7 zijn dat Jason Mabana, Rutkay Özpinar (Korzo) en Joseph Simon (Dansateliers).
Wat deze samenwerking oplevert? Drie verrassende, nieuwe choreografieën. Ontdek het van 5 t/m 15 september tijdens één van de acht voorstellingsavonden in de studio van Conny Janssen Danst!

Open Rotterdam geeft 3x2 kaartjes weg voor de voorstelling op zondag 15 september, 20.30 uur. Binnenkort verhuist Conny Janssen Danst naar Katendrecht. Maar met DANSLOKAAL 7 kun je nog één keer binnenkijken in de ‘oude’ studio op ’s-Gravendijkwal 58-B in Rotterdam-West.

Vertel ons waarom jij graag nog één keer naar de voorstelling in de ‘oude’ studio wilt.

Om mee te doen stuur je een mailtje naar social@openrotterdam.nl of reageer je via Facebook.

De winnaars worden op vrijdag 13 september bekend gemaakt. De eerste winnaar is Mariël! De andere twee winnaars worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services