Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Wijkpaleis op de Middellandstraat omgebouwd tot vakantieoord

Wijkpaleis op de Middellandstraat omgebouwd tot vakantieoord

Gepubliceerd: Donderdag 23 juli 2020 13:05

De twee komende weken kan je in het Wijkpaleis heerlijk op vakantie gaan. Het gebouw wordt omgetoverd tot een waar vakantieoord, genaamd Soleiland. Dit initiatief wordt georganiseerd door de Meemakers en iedereen is welkom.

De Meemakers zijn een groep ondernemers die in het Wijkpaleis werkzaam zijn. Samen wilden zij het vakantiegevoel naar Rotterdam West brengen. Iedereen die het leuk vindt om langs te komen is welkom. Er zullen ook verschillende workshops worden gegeven, en er kan een hapje gegeten worden. Maar wat het belangrijkste is, is dat er vooral gechillt moet worden volgens de organisatie.

Deze week ging Soleiland van start op de woensdag, donderdag en vrijdag. Volgende week is het vakantieoord weer terug op dezelfde dagen. Vakantie in eigen stad is dus bij deze zeker ook een mogelijkheid.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services