Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Wie zijn de nieuwe Rotterdamse talenten?

Wie zijn de nieuwe Rotterdamse talenten?

Gepubliceerd: Zondag 21 februari 2021 12:51

Jonge getalenteerde Rotterdammers gaan de komende drie maande de strijd met elkaar aan tijdens de Levels Music League. De muziekcompetitie bestaat uit vier teams en de teams van zes personen bestaan uit artiesten of een organisatie. 

“Door de maanden heen verdienen de deelnemers punten door mee te doen aan verschillende challenges, deze challenges hebben allemaal te maken met het leven als artiest. Denk bijvoorbeeld aan mode. De punten worden bij elkaar opgeteld en eind mei is er een winnaar”, vertelt Martijn Heemskerk van de organisatie. En de prijs? "We zijn in gesprek met de festivals Get Loose en De Nieuwe Lichting en daar mag de winnaar dan optreden."


Levels levert het platform, maar het is aan de artiesten zelf om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk punten binnen te halen. “Zij moeten hun achterban inzetten om via instagram op ze te stemmen.” Daarnaast zijn er nog livestreams waar de artiesten het beste van zichzelf kunnen laten zien. Deze optredens worden wel beoordeeld door een professionele jury Thomas (3voor12Rotterdam), Immanuel (OnTrackAgency) en
Be Romy (Productiehuis FLOW). Zondag 21 februari kun je via deze link live kijken naar de stream met Rum for Breakfast (singer/songwriter) van team Cult North, ADRUM, team GOAT, Seram Roemello Mirontoneng team NSE en Death to Akuma komt uit voor team Akatsuki.

Met deze wedstrijd wil Levels Music League, aankomend talent een superster ervaring geven. “Je ziet toch veel dat dat de bekendere namen alle aandacht krijgen, met deze competitie willen we een systeem creëren waarin deze jonge artiesten kunnen doorstromen naar het professionele circuit.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter SnapchatDeel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services