Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Werk GLR-Studenten te zien op Centraal Station

Werk GLR-Studenten te zien op Centraal Station

Gepubliceerd: Donderdag 13 december 2018 11:56

De NS heeft samen met het Grafisch Lyceum op dinsdag 12 december, 12 winnende lichtwerken op station Rotterdam Centraal gepresenteerd.

De lichtwerken zijn door de eerstejaars leerlingen van de opleiding Grafisch Vormgeven gemaakt. De wedstrijd begon met zo’n 350 leerlingen die werden gefilterd tot de 60 beste. Uit deze 60 werken konden reizigers op het station kiezen welke zij het mooiste vonden. Dit deden ze door een VR-bril op te zetten, waarin zij de lichtwerken zagen zoals ze geplaatst zouden worden.

“De studenten hebben zo’n 4 uur gewerkt aan hun tekening”, vertelt Henri Timmerman, docent op het Grafisch Lyceum. “Ze deden dat via het programma Illustrator. Een geavanceerdere versie van Photoshop.”

De lichten zijn tot half januari 2019 te bewonderen in de hal van het Rotterdam Centraal Station.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services