Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Welke uitje van de Rotterdampas raad jij ons aan?

Welke uitje van de Rotterdampas raad jij ons aan?

Gepubliceerd: Woensdag 13 maart 2019 13:27

De Rotterdampas viert dat het al drie decennia oud is! Daarom is er een mini-expo dat op verschillende plekken in de stad te bezichtigen zal zijn. Tijdens de officiële viering op 11 maart is de expo onthult in Museum Rotterdam.De Rotterdampas telt het recordaantal van 211.000 pashouders. Ook dit jaar sluiten nieuwkomers, zoals ESTO food & drinks en Adventure City, zich aan bij de Rotterdampasfamilie. Maar ook de klassiekers als Plaswijckpark, Spido en de Euromast zijn dit pasjaar weer te bezoeken!

OPEN Rotterdam is benieuwd welk uitje jij een ander aanraad. Wat vind jij het leukste, spannendste of uniekste uitje? Naar aanleiding van jullie antwoorden, maken wij een reportage van dit uitstapje! Laat het ons weten via onze social media kanalen of mail naar social@openrotterdam.nl.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services