Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Welke kleur verf past bij jouw naam?

Welke kleur verf past bij jouw naam?

Gepubliceerd: Dinsdag 15 januari 2019 16:41

Is je interieur aan vernieuwing toe? Dan haal je misschien wel een duurzaam potje Rotterdamse verf bij Laurens van Dort. Fairf verkoopt verf, maar doet alles net een beetje anders.

Het idee om een verfmerk op te zetten begon bij een crowdfunding project in Braziliƫ. Voor het Favela Painting project van kunstenaar Jeroen Koolhaas en Dre Urhahn zette Laurens, samen met medestudenten van de opleiding Industrieel Ontwerp in Delft, een verffabriekje op. Zo konden bewoners nog meer profiteren van het kunstproject in hun wijk.

Laurens nam het idee van duurzame verf met een sociaal karakter mee naar Rotterdam en begon twee jaar geleden met Fairf, zijn eigen duurzame verfmerk.

Inmiddels zijn er 100 standaard kleuren in het assortiment, die elk speels zijn vernoemd naar mensen die op de een of andere manier iets met het bedrijf te maken hebben.

Fairf is een online winkel maar om het voor de consument inzichtelijk te maken wat voor effect een kleur heeft op een interieur zijn de kleuren op verschillende plekken in Rotterdam te bewonderen bij de zogenaamde Fairfspots, zoals het interieurbedrijf Hay of de Nieuwe Poort in het Groot Handelsgebouw. Altijd op plekken en bij ondernemingen met een duurzaam of sociaal karakter.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services