Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Weer stille tocht voor doodgeschoten Humeyra

Weer stille tocht voor doodgeschoten Humeyra

Gepubliceerd: Zaterdag 02 februari 2019 12:12

Er komt weer een stille tocht voor Humyera. De zussen en beste vriendin van de in december doodgeschoten Rotterdamse, organiseren dit op zaterdag 2 februari om haar te herdenken.

De tocht start om 18.00 uur zes uur op het Coloured Mindplein in Rotterdam-West om vervolgens samen de tocht te lopen met witte ballonnen en witte rozen.

Eind december werd er in Rotterdam ook al een stille tocht georganiseerd. Toen stond de tocht in het teken van tegen geweld tegen vrouwen in het al;gemeen, waarbij ook Humeyra werd herdacht. Hier waren de nabestaanden van Humeyra niet bij, omdat zij in Turkije waren voor de uitvaart. Daarom is er nu een een nieuwe tocht georganiseerd. En ook nu worden mensen opgeroepen om witte ballonnen of witte rozen mee te nemen.

De 16-jarige Rotterdamse werd 18 december doodgeschoten op haar school, het Designcollege. Haar ex-vriend , die haar stalkte en een contactverbod had gekregen, heeft uiteindelijk bekend haar te hebben doodgeschoten.

Bekijk hier het live verslag van de stille tocht in december:Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services