Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Wat vinden Rotterdammers van ondervoeding bij ouderen?

Wat vinden Rotterdammers van ondervoeding bij ouderen?

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 17:25

In de laatste aflevering van deze serie blikken we terug op wat er allemaal gebeurt op het gebied van voorkomen en behandelen hiervan. Daarnaast vroegen we ons af: Wat vinden Rotterdammers nu van ondervoeding bij ouderen?

In vier afleveringen hebben we gekeken naar signaleren, behandelen en voorkomen van ondervoeding bij ouderen. In elke aflevering zagen we ouderen worstelen met het probleem van voeding. Wat voor vele mensen een dagelijkse bezigheid is, waar ze niet over nadenken, is voor deze ouderen een groot hekelpunt in het dagelijks leven.

Gelukkig staan niet alleen gemeentelijke instellingen, maar ook individuelen klaar met eigen initiatieven. Het belangrijkste is dat er geen standaard oplossing is voor iedereen. Zo vertelt diëtiste Jolanda van Teeffelen ons dat het maatwerk is.

In de serie ondervoeding bij ouderen bezoeken we Rotterdamse ouderen die met ondervoeding te maken hebben, of hadden. Ook kijken we naar oplossingen die gemeente, partners en inwoners zelf hebben voor dit probleem. Kijk voor meer informatie op: http://www.openrotterdam.nl/ondervoedingMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services