Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Wat vinden Rotterdammers van de schermen met gezochte avondklok relschoppers in de stad?

Wat vinden Rotterdammers van de schermen met gezochte avondklok relschoppers in de stad?

Gepubliceerd: Dinsdag 23 februari 2021 17:21

Sinds deze week worden er foto’s van zeven verdachten van de avondklok rellen vertoond op grote digitale video schermen door heel de stad. Dit is een initiatief van de Rotterdamse politie. Met de beelden hopen zij met hulp van het Rotterdamse publiek, meer aanhoudingen te verrichten.

De foto’s van de zeven verdachten zijn onder meer te zien in reclamemasten, op grote schermen bij Centraal Station, Zuidplein en Westblaak, bij tank-, trein- en metrostations en bij schermen in winkelgebieden, zoals de Lijnbaan en Beurstraverse. Eigenlijk zouden er acht verdachten vertoond worden, maar één van de verdachten heeft zichzelf aangegeven voordat de foto opsporing begon.

Wij waren benieuwd wat de Rotterdammers bij Zuidplein van deze actie van de politie vinden? Is het slim? Is het effectief? Schendt het de privacy van de verdachten? Bekijk nu de video!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen


Facebook YouTube Instagram Twitter SnapchatDeel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services