Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
VV Pernis zoekt financierders voor beachcourt en pannakooi

VV Pernis zoekt financierders voor beachcourt en pannakooi

Gepubliceerd: Zondag 24 februari 2019 05:12

Voetbalvereniging Pernis heeft grotere plannen dan alleen voetbal. De vereniging wil een beachcourt en pannakooi op het terrein. Maar daar is een grote zak geld voor nodig.

Tachtigduizend euro kosten de plannen van VV Pernis. De hoge kosten komen vooral door de grond die weggehaald moet worden en de hoop zand die gestort moet worden, vertelt Jacco Hoekman. Hoekman is de voorzitter van de voetbalvereniging en kwam zelf op het idee voor de pannakooi en het beachcourt.

De vereniging is nu bezig met het aanvragen van subsidies. Maar om het helemaal rond te kunnen krijgen, heeft de vereniging meer sponsors nodig.

Volgens de voorzitter moet de jeugd, mede door computerspellen en telefoons, steeds meer ge├źntertaind worden. De pannakooi en het beachcourt zouden voor de voetbalvereniging daarin een mooie oplossing zijn, vindt Hoekman. De voorzieningen kunnen ook voor andere sporten gebruikt worden, zoals jeu de boules en beachvolleybal.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services