Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vrouwen-barbershopkoor vierde jubileum in Plaswijckpark

Vrouwen-barbershopkoor vierde jubileum in Plaswijckpark

Gepubliceerd: Maandag 14 mei 2018 15:38

Rotterdamse enige vrouwen-barbershopkoor ‘The Skyline Sisters’ viert tienjarig jubileum in het Plaswijckpark. Het park zelf bestaat ook 95 jaar waardoor het jubileum samen werd gevierd.


Bezoekers van het Plaswijckpark stonden afgelopen zondag even te kijken van de zingende, in roze gehulde, dames van het Barbershopkoor The Skyline Sisters. Van de meer dan 50 leden van het koor waren er ongeveer dertig aanwezig om de bezoekers te trakteren op een mooi zangspel.

Oprichtster van de zanggroep is Mieneke Klinkert die vanuit het niets, tien jaar geleden, het koor startte en het liet uitgroeien tot een erg fanatieke groep zingende dames dat zelfs meedoet aan wedstrijden.

Omdat ook het park een jubileum te vieren had en het koor niet ver van het park is gehuisvest is besloten ze dit gezamenlijk te vieren.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services