Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vrienden maken op Rotterdam Rave Festival doe je zo

Vrienden maken op Rotterdam Rave Festival doe je zo

Gepubliceerd: Zondag 19 augustus 2018 17:14

Rotterdam Rave Festival is niet alleen voor de feestbeesten, maar ook voor personen die even nieuwe mensen willen leren kennen! Afgelopen zaterdag werd het technofestival gehouden tussen de containers op het Lloyd Multiplein.

Een hoop fanatieke ravers verzamelden zich in Rotterdam om even te genieten van techno. Met drie stages hadden de mensen genoeg artiesten om van te genieten, zowel van Rotterdamse als internationale bodem. Onze Verslaggever Sueda ging uitzoeken hoe je het beste vrienden kunt maken op Rotterdam Rave Festival.

Dat nieuwe vrienden op de Rotterdams technofestival zo voor het grijpen liggen kunnen wij alvast verklappen. In de ochtend werd ze wakker met een heleboel berichten van de mensen die ze heeft leren kennen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services