Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vrienden en fans brengen eerbetoon aan rapper Feis

Vrienden en fans brengen eerbetoon aan rapper Feis

Gepubliceerd: Zaterdag 05 januari 2019 18:12

Honderden mensen zijn vrijdag bij elkaar gekomen op het Heemraadsplein in Rotterdam om een eerbetoon aan rapper Feis te brengen. Het emotionele eerbetoon was georganiseerd door vrienden van Feis.

Vrienden en fans kwamen samen met witte ballonnen en rozen voor Feis. “Namens de familie en in het bijzonder de moeder van Faisal en Bilal, wil ik iedereen bedanken die hier vandaag naar toe is gekomen”, aldus Winston Bergwijn ook bekend als rapper Winne.

Rond 2007 kreeg Feis steeds meer bekendheid samen met de groep Ecktuh Ecktuh, waar onder andere Winne en Uniq ook een deel van uitmaken. Feis stond vooral bekend om zijn legendarische 101barz sessies en zijn teksten die veel te maken hadden met het straatleven van Rotterdam.

De 32-jarige Rotterdamse rapper Faisal Mssyeh oftewel Feis, is op nieuwjaarsdag om het leven gekomen tijdens een schietpartij.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services