Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Voorzitter gebiedscommissie kijkt terug op 4 jaar Overschie

Voorzitter gebiedscommissie kijkt terug op 4 jaar Overschie

Gepubliceerd: Dinsdag 13 februari 2018 13:01

Deze week zijn we met Stem uit de Wijk in Overschie. In gesprek met de huidige gebiedscommissievoorzitter Fred Baartman horen we welke thema’s de afgelopen vier jaar aan bod zijn gekomen in het gebied.

“Er komt heel weinig politiek aan de orde. Wij zitten hier voor Overschie en daarvoor proberen wij het beste mogelijk te maken.” Baartman (Leefbaar Rotterdam) is tevreden over de gebiedscommissie en hoe de leden de afgelopen jaren hebben samengewerkt. “We hebben beschilderingen op de muren bij de tunneltjes onder de A13 gerealiseerd en ook hebben we advies uitgebracht over de plannen met de luchthaven.”

Niet iedereen in Overschie weet precies wat er speelt in het gebied: “Saai, saai is het ja,” vertelt een voorbijganger. “Rustig is het ja, maar wel kindvriendelijk,” zegt een ander.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services