Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Volkszanger Edwin van der Toolen verkoopt concert Villa Thalia razendsnel uit

Volkszanger Edwin van der Toolen verkoopt concert Villa Thalia razendsnel uit

Gepubliceerd: Vrijdag 30 augustus 2019 16:17

De zomer is nog niet voorbij of het concert van volkszanger Edwin van der Toolen is strak uitverkocht. Dat concert vindt pas in november plaats in Villa Thalia en zijn publiek kan niet meer wachten. Wij kijken mee met Edwin terwijl hij zichzelf aan het voorbereiden is op het grote feest.

Op 2 november staat Villa Thalia weer op zijn kop. Edwin van der Toolen treed met zijn gezellige meezingers op voor een publiek van 900 man. Het concert begint na vijf jaar een begrip te worden: “Het is nog nooit zo snel uitverkocht als dit jaar.” Hij staat niet in zijn eentje op het podium. Marianne Weber, Samantha Steenwijk en René Muller delen het podium met hem. René Muller is (nog) niet heel erg bekend, maar Edwin wil ook graag minder bekende artiesten een podium bieden.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services