Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Volg de Rotterdam UITdagen 2017 bij OPEN Rotterdam

Volg de Rotterdam UITdagen 2017 bij OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Vrijdag 08 september 2017 12:29

Ook dit jaar is OPEN Rotterdam mediapartner van de Rotterdam UITdagen. In het weekend van 9 en 10 september trappen we het nieuwe culturele seizoen af. Op zondag 10 september doen we vanaf 11.00 uur LIVE verslag vanaf het Schouwburgplein.

Tijdens de Rotterdam UITdagen 2017 geven de grote namen én culturele talenten van Rotterdam je een sneak peek van hun nieuwe voorstellingen, exposities en performances. Ontdek ‘homegrown’ artiesten, ga zelf aan de slag in allerlei workshops, of ga de uitdaging aan en stap in het reuzenrad voor een verrassingsact! Volg ons liveverslag op openrotterdam.nl en via onze Facebook en Youtube.

Rotterdam Uitdagen | zaterdag 9 & zondag 10 september 2017 | Schouwburgplein

Ga jij ook de UITdagen 2017 bezoeken? Deel dan jouw foto's en video's met ons via redactie@openrotterdam.nl of via onze social media kanalen.

Kijk voor meer info op de website van de Rotterdam UITdagenMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services