Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Volg de Rotterdam UITdagen 2017 bij OPEN Rotterdam

Volg de Rotterdam UITdagen 2017 bij OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Donderdag 07 september 2017 13:21

Ook dit jaar is OPEN Rotterdam mediapartner van de Rotterdam UITdagen. In het weekend van 9 en 10 september trappen we het nieuwe culturele seizoen af. 

Tijdens de Rotterdam UITdagen 2017 geven de grote namen én culturele talenten van Rotterdam je een sneak peek van hun nieuwe voorstellingen, exposities en performances. Ontdek ‘homegrown’ artiesten, ga zelf aan de slag in allerlei workshops, of ga de uitdaging aan en stap in het reuzenrad voor een verrassingsact!

Tip van Shirma Rouse: "Ga dingen beleven die je niet dagelijks ervaart, dat kan je echt helpen en inspireren. Hou je van klassiek, ga dan naar urban. Ben je gek op hiphop, zorg dat je ook klassieke muziek ontdekt. Het maakt je spectrum breder als je blootgesteld wordt aan nieuwe dingen."

Rotterdam Uitdagen | zaterdag 9 & zondag 10 september 2017 | Schouwburgplein

Ga jij ook de UITdagen 2017 bezoeken? Deel dan jouw foto's en video's met ons via redactie@openrotterdam.nl of via onze social media kanalen.

Kijk voor meer info op de website van de Rotterdam UITdagen
Kijk hieronder de UITdagen van 2016 terug.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services