Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Volg de ROPARUN livestream via OPEN Rotterdam

Volg de ROPARUN livestream via OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Woensdag 05 juni 2019 18:49

Dit pinksterweekend staat weer in het teken van de Roparun. Ruim achtduizend hardlopers, fietsers en andere teamleden staan klaar in Parijs en Hamburg op zaterdag 8 juni voor alweer de 28e editie van de estafetteloop. Met het evenement zamelen de deelnemers geld in voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker en hun directe omgeving.

Uit het Duitse Hamburg vertrekken dit jaar honderd teams en uit Parijs zijn dit er maar liefst 221. Nieuw dit jaar is de halve Roparun, met twee teams aan de start in Almelo met ongeveer vijfentwintig deelnemers per team. De finish is voor alle teams op maandag 10 juni tussen 12.00 en 19.00 uur op de Binnenrotte in de Rotterdamse binnenstad.

Volg Roparun 2019 op OPEN Rotterdam
Tijdens de Roparun zijn tientallen vrijwilligers op pad in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland om van minuut tot minuut verslag te doen van deze grootste non-stop estafetteloop ter wereld. Op OPEN Rotterdam is dit live-verslag te volgen. Houd onze website in de gaten op zaterdag 8 juni vanaf 9.00 uur tot en met maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, omstreeks 19:00 uur.

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services