Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Volg de NN Kids Runs live op OPEN Rotterdam

Volg de NN Kids Runs live op OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Vrijdag 30 maart 2018 14:36

Tijdens het marathonweekend in Rotterdam gaan op zaterdag 7 april om 14.00 de NN Kids Runs van start. OPEN Rotterdam is erbij op de Coolsingel en doet liveverslag hiervan en van de aansluitende AD City Run. 

Via de stream op openrotterdam.nl/live en Facebook kun je live kijken naar ons verslag. Daarnaast houden we je de hele dag op de hoogte met updates via onze social mediakanalen. Vanaf 21.00 kun je kijken naar een samenvatting van de Kids Runs en de City Run op OPEN Rotterdam TV.

NN Marathon Rotterdam
Op zondag 8 april starten we om 10.00 met ons verslag van de NN Marathon Rotterdam. De hele dag posten we updates, foto’s en video’s vanuit de hele stad. Volg ons verslag via openrotterdam.nl en op social media. Kijk maandag 9 april vanaf 18.00 naar een tv-samenvatting van het hele marathonweekend in 010nu.

Voor al het nieuws over de marathon kijk je dus naar OPEN Rotterdam! Check voor meer informatie: nnmarathonrotterdam.nl

Hier zie je alvast een voorproefje:
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services