Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vluchtelingen op Lesbos op de gevoelige plaat vastgelegd

Vluchtelingen op Lesbos op de gevoelige plaat vastgelegd

Gepubliceerd: Zaterdag 26 maart 2016 14:33

Andrea Grevink heeft onlangs vrijwilligerswerk op Lesbos gedaan. Door polaroids te nemen van de vluchtelingen heeft ze haar verblijf een extra dimensie gegeven. 

Voordat ze naar het Griekse eiland vertrok stelde Andrea zichzelf de vraag:“Wat zou ik meenemen als ik zou moeten vluchten? Haar antwoord: “Foto’s”. Dit bracht haar dan ook op het idee om polaroids te nemen van de vluchtelingen en deze aan hen mee te geven als aandenken van een voor hun roerige tijd. Deze foto's plaatste ze tevens op haar eigen blog andreajellina.hotglue.me.

Ze hoefde niet lang na te denken toen haar werkgever, The Student Hotel Rotterdam, haar de mogelijkheid gaf om te helpen in Lesbos. Het Hotel werkt samen met de stichting Movement On The Ground om dit soort projecten mogelijk te maken. Op de vraag of ze terug zou gaan antwoord Andrea volmondig: “Ja!”.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services