Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vlogger Yoeri mee met eerste rit Hoekse Lijn

Vlogger Yoeri mee met eerste rit Hoekse Lijn

Gepubliceerd: Zondag 29 september 2019 15:35

Onze OPEN vlogger Yoeri was bij de opening van de poortjes en de eerste metrorit van de Hoekse Lijn. Hij mocht niet alleen als een van de eerste reizigers gebruik maken van de nieuwe verbinding, maar kon ook meekijken in de cabine van de metro bestuurder. 

Bekijk hieronder de vlog!

De Hoekse Lijn, de verbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam, ligt er al sinds 125 jaar en werd tot 2017 gebruikt door treinen. Sinds 2017 is de RET druk bezig om de sporen en stations langs de route klaar te maken voor metro’s. Nu is het eindelijk zover: de RET begint aan de eerste testfase.

De Hoekse Lijn is een verlenging van metrolijnen A en B.In de eerste testfase rijdt de metro tussen Nesselande en Hoekse Holland. Na vier weken zal ook metrolijn A gaan rijden tussen Binnenhof van Vlaardingen West.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services