Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vlogdoc

Vlogdoc

Gepubliceerd: Vrijdag 08 september 2017 22:07

Kelly is freelance designer en vlogger. En kijkt veel vlogs op Youtube. Daar is ze misschien wel een beetje verslaafd aan. Het is het eerste wat ze ’s morgens kijkt en vaak ook het laatste voor ze gaat slapen. Ze vindt vloggen een ontzettend fascinerend fenomeen.

Ze gaat vloggers en deskundigen allerlei vragen stellen en neemt jullie mee in haar zoektocht!

Aflevering 6 - Instagram stories en andere social media
In deze aflevering van VLOGDOC gaat Kelly in gesprek met Nick en Hannah van Salt in Our Hair. Zij hebben maar liefst 60k volgers op Instagram. Plaatsen prachtige video’s op Youtube en sindskort ook vlogs. Hiernaast spreekt ze met Maarten van Rauw CC over social media en de toekomst van video.Aflevering 5 - Kwetsbaarheid
In deze aflevering van VLOGDOC gaat Kelly in gesprek met Sanne van het Youtube kanaal Schatteke. Kelly bewondert haar openheid en kwetsbaarheid op video.

Psycholoog Sandra van Scheijndel verteld in deze aflevering waarom het voor de een makkelijker is dan voor de ander om zich kwetsbaar op te stellen. Want Kelly vind dat nog best wel lastig op video.
Aflevering 4 - Grenzen opzoeken
In deze aflevering van VLOGDOC gaat Kelly in gesprek met Denzel Dongen van Gewoon Doen en daarnaast spreekt ze met trendwatcher Justien Marseille over het opzoeken van grenzen door Youtubers en wat de motieven van Denzel zijn voor het stellen van dit soort vragen.

Denzel is nu ruim 1 jaar bezig met zijn kanaal, waar hij met verschillende jongens video’s upload, waarin hij mensen op straat ‘pikante’ vragen stelt, onder het mom van; ‘gewoon doen’. Waarom nou juist dit soort vragen en wat is zijn ambitie met het kanaal?

Justien vertelt ons waar zij denkt dat de toekomst heengaat met het opzoeken van grenzen en waarom het misschien niet altijd even handig is om op een negatieve manier aandacht te vragen.Aflevering 3 - Jonge Vloggers
In deze aflevering van VLOGDOC gaat Kelly in gesprek met de 15 jarige vlogger Anisha Taytelbaum. In 9 maanden heeft dit actieve meisje 4500 volgers gekregen op Youtube. Wat Kelly zo fascineert aan Anisha is dat ze naast school, vlogs maakt, zingt en op hoog niveau bokst.

Daarnaast spreekt ze met filosoof, antropoloog en theoloog Rik Roelfzema, over hoe de hersenen van een jong iemand werken, ten opzichte van een volwassen iemand.


Aflevering 2 - Beginnen met vloggen
In deze aflevering van VLOGDOC gaat Kelly in gesprek met beginnend vlogger Darren den Boer en met Digitaal Strateeg Ayman van Bregt over beginnen met vloggen, de waarde van vloggen en tips voor goede vlogs.Aflevering 1 - Influencers
In deze eerste aflevering van VLOGDOC verdiept ze zich in het onderwerp influencers. Daarvoor gaat ze op bezoek bij Esmee Trouw van haar gelijknamige blog, Youtube kanaal en Instagram en Jolique Möller van Influentials.

 


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services