Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vlaggenparade - Reggae Rotterdam

Vlaggenparade - Reggae Rotterdam

Gepubliceerd: Zaterdag 14 juli 2018 16:01

Iedereen die wel eens over de Boompjes rijdt, heeft ze gezien; bijna 200 verschillende landen zijn hier vertegenwoordigd met hun vlaggen. Een mooie manier om te laten zien, dat Rotterdam een wereldstad is en dat alle wereldburgers op deze manier worden vertegenwoordigd.

De stichting Vlaggenparade onderhoudt de vlaggen en gaat soms samenwerkingen aan met Rotterdamse evenementen, of goede doelen die ook vlaggen mogen hijsen. Dit keer kreeg Uriah Arnhem deze eer, hij organiseert de pre-party bij het grote reggae festival van 22 juli in het Kralingse Bos. “We zijn er trots op dat stichting Vlaggenparade ons dit jaar het gezicht van de stad gunt”, aldus Uriah.

Dit is de eerste reportage in de serie over de Vlaggenparade die wordt gemaakt in samenwerking met OPEN Rotterdam. Voor meer informatie check de website: www.openrotterdam.nl/vlaggenparadeMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services