Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Vissen bij het Zuiderpark

Woensdag 29 juli 2015 18:28

Vissen bij het Zuiderpark

Het is zomervakantie! Voor de ontspanning kun je bijvoorbeeld lekker gaan vissen. In het Zuiderpark, in de kanovijver, is het vanaf nu mogelijk om deze sport te beoefenen. De gehele zomer organiseert Thuis Op Straat evenementen zoals vissen.


Vissen is erg populair in Nederland. Het staat zelfs op de derde plaats van meest favoriete sport. Er komen in totaal ongeveer 70 vissoorten voor in de zoete Nederlandse wateren. Van al die soorten komt de blankvoorn het meest voor, maar elke dag worden er wel weer nieuwe vissoorten ontdekt. Vissen zijn namelijk het meest variërende soort ooit en komen in allerlei soorten en maten voor. 

Dat er zoveel soorten vissen bestaan is niet zo gek, want vissen bestaan al meer dan 300 miljoen jaar. Ter vergelijking, mensen bestaan nog maar 100 duizend jaar op de wereld.

Wij namen een kijkje bij de vissers en vroegen hen wat zij zo leuk vinden aan de sport en kregen wat vistips.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services