Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vier jouw vrijheid met Radio Freedom live vanaf Bevrijdingsfestival

Vier jouw vrijheid met Radio Freedom live vanaf Bevrijdingsfestival

Gepubliceerd: Zondag 05 mei 2019 12:20

Op 5 mei vieren we de vrijheid in Nederland met festivals door heel het land. OPEN Rotterdam is erbij op het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en verspreidt tussen 14 en 17 uur het geluid van de vrijheid op Radio Freedom.

Presentator Sherill Samson zal met (bekende) Rotterdammers en artiesten praten vrijheid, vrede en verdraagzaamheid. Generaal Jack F. Patton en Rachid Montgommery Benhammou doen op hun eigen wijze verslag en Non de Jus en Rita Lynn, beter bekend als Les Femmes FM, zorgen voor fijne plaatjes.

In de studio komen diverse gasten op bezoek. Jasper Scholte van JMR Produkties is de man achter het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en de initatiefnemer van Radio Freedom. In het eerste uur is hij te gast in de uitzending samen met Liesbeth Levy van Lokaal Rotterdam en spoken word artist YMP. In het tweede uur wordt Sherill vergezeld door onder andere Meike en Naomi die het gaan hebben over "cat calling", een vorm van straatintimidatie. Tot slot wordt het derde uur knallend afgesloten door muzikanten Carlos Jacques Anderson van de Mexicaanse/Rotterdamse band Los Pajo Brava en Xander van Dijck van de band Lone Wolf. Beide bands spelen op het festival. 

Kom vooral gezellig langs in onze studio op het Bevrijdingsfestival in het Park bij de Euromast. Of praat, luister en kijk gezellig mee via de livestream.Werkt de livestream niet? Kijk het dan hier!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services