Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Video van grote knokpartij in Hugh Rotterdam gaat viraal

Video van grote knokpartij in Hugh Rotterdam gaat viraal

Gepubliceerd: Donderdag 13 februari 2020 16:12

Een video van een heftige vechtpartij in Hugh Rotterdam gaat viraal. Een grote groep mannen raakte afgelopen weekend in een groot gevecht tijdens een avond stappen. De tent stond op z'n zachtst gezegd op z'n kop.

Hugh is een restaurant op de Kruiskade. In het weekend wordt het restaurant omgetoverd tot een nachtclub. In de video is te zien hoe er een grote agressieve chaos ontstaat. De video is inmiddels al bijna 100.000 bekeken en er is online veel reactie op de video. Benieuwd naar de video? Klik danĀ hier. Wij waarschuwen wel voor expliciete beelden.

Wij hebben Hugh Rotterdam om een reactie gevraagd, maar zij wilden hier liever niet op reageren. Zij gaven wel aan dat de werkzaamheden gewoon op de normale manier door zijn gegaan.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services