Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Victory Royale tegen wapens in Feijenoord

Victory Royale tegen wapens in Feijenoord

Gepubliceerd: Zondag 28 oktober 2018 23:27

Beter een Victory Royale dan een wapen in de wijk. Dat vond Politie Feijenoord ook. Tijdens potjes van de populaire game kregen jongeren les over wapens en een quiz om hun kennis te testen.

Jongeren tussen de 11 en 19 jaar oud gingen de strijd aan in de populaire game Fortnite. Hierin is het de bedoeling om met 100 spelers te beginnen en als laatste over te blijven door middel van elkaar van kant te maken. Dit kan met verschillende soorten wapens. En laat dat nou net de insteek zijn van Politie Feijenoord, want tijdens dit toernooi werd er uitleg gegeven over echte wapens en werd er nadruk gelegd op het veilig handelen met vuurwapens. Zo werd de kennis van de jongeren met een speciale quiz op de proef gesteld en kunnen we samen helpen voor een veilig Rotterdam-Zuid.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services