Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Verschillende meningen over komst azc Beverwaard

Verschillende meningen over komst azc Beverwaard

Gepubliceerd: Woensdag 14 oktober 2015 18:29

Er komt een asielzoekerscentrum bij het voormalig honkbalveld in Rotterdam Beverwaard. Dat heeft de gemeente in samenwerking met het COA besloten. Over een half jaar moet het centrum klaar zijn om plaats te bieden aan zo’n 600 personen.

Het nieuwe centrum op het voormalig honkbalveld tussen de Edo Bergsmaweg en de Bolnesserkade zal voor vijf jaar dienst doen als tijdelijke opvangplek voor asielzoekers. Bewoners en bedrijven in de buurt worden middels een brief geïnformeerd over het besluit. Donderdagavond is er tussen 19.30 uur een 20.30 uur een informatiebijeenkomst aan de Edo Bergsmaweg 12. 


In IJsselmonde gingen wij de straat op en stelden wij de OPEN VRAAG van vandaag: Hoe verwelkom jij de nieuwe vluchtelingen? Hoewel sommige mensen het nieuws nog even laten bezinken gaven verschillende mensen ons hun menig over dit besluit.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services