Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Verpakkingsvrije bezorgsuper Puurbezorgd is enorm populair

Verpakkingsvrije bezorgsuper Puurbezorgd is enorm populair

Gepubliceerd: Vrijdag 09 augustus 2019 15:51

Het jonge bedrijf Puurbezorgd waarmee Martijn en Jouri boodschappen zonder verpakkingen bezorgen, groeit als kool. Inmiddels staan er al 1500 mensen op de wachtlijst om ook klant te worden. “Supervet”, zegt Martijn. Om die nieuwe klanten aan te kunnen nemen moeten de twee Rotterdammers alleen wel snel gaan uitbreiden. 

Martijn Bijmolt en Jouri Schoemaker begonnen een half jaar geleden en bezorgen nu bij 250 Rotterdammers de boodschappen, met de fiets. Alle producten zitten in glazen potten, die ze vullen in hun magazijn. Maar heel veel extra klanten kunnen ze op dit moment niet aannemen.

Om de 1500 mensen op de wachtlijst wel binnenkort te helpen, willen de twee een crowdfundingsactie opzetten. “Er is een flinke investering nodig om zoveel extra voorraden en glazen potten voor te financieren, en een groter magazijn huren”, legt Martijn uit.

In het najaar willen ze met de crowdfunding van start gaan. “Tot die tijd kunnen er nog wel wat nieuwe klanten bij hoor, maar geen honderden”, lacht Martijn. Omdat er ook klanten uit Utrecht of zelfs Delfszijl op de wachtlijst staan, is het bedrijf ook aan het experimenteren met bezorging door fietskoeriers van pakketbezorger UPS.

Al die belangstelling overvalt de Rotterdammers een beetje. Zo kwamen ze zelfs in het RTL4 journaal. “Er is opeens zoveel aandacht voor ons, dat is echt gaaf. We moeten nu gaan zorgen dat we beheerst en gestructureerd groeien”, besluit Martijn.

Bekijk hier het verhaal van deze twee ondernemers:Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services