Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Verhuizing Huis van de Wijk doet bewoners Hillesluis pijn

Verhuizing Huis van de Wijk doet bewoners Hillesluis pijn

Gepubliceerd: Woensdag 09 januari 2019 16:30

Huis van de Wijk ‘t Ravennest in Hillesluis sluit zijn deuren. Vrijwilliger Aad Duvaloois heeft altijd met veel plezier gewerkt in het pand. Ook al wist Aad dat het al een langere tijd verkocht was, het blijft voor hem zwaar om na 37 jaar afscheid te nemen van de locatie. Ook bewoners balen van de verhuizing.

‘t Ravennest wordt getransformeerd tot woningcomplex, waar dertien nieuwe woningen worden gebouwd. Het Huis van de Wijk verhuist naar de Hillevliet, al wordt het nieuwe pand nu nog opgeknapt.

Aan Aad is gevraagd om mee te gaan naar de nieuwe locatie, maar of hij mee verhuist is nog maar de vraag. ''Ik zat hier 37 jaar lang, en om dan nog ergens anders opnieuw te starten. Nee, het gevoel blijft hier, en dat kan niemand mij afnemen.''Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services