Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vechtersbaas Lisanne opent finish Roparun

Vechtersbaas Lisanne opent finish Roparun

Gepubliceerd: Dinsdag 22 mei 2018 16:35

Lisanne Spaander is muzikant en ze heeft sinds haar zestiende te kampen met een zeldzame vorm van botkanker. Samen met burgemeester Aboutaleb mocht ze de finish van de Roparun openen. Ze is ambassadeur van de estafetteloop tegen kanker. Ze verwierf bekendheid met haar liedjes over haar leven met kanker ‘Kijk naar mij’ en ‘Vechtersbaas’ en ze trad daarmee op in verscheidene televisieprogramma’s.

Ooit was de Roparun haar redder in nood. Met het geld dat door de hardlopers was opgehaald werd een hotel betaald dichtbij het ziekenhuis waar ze haar chemotherapie onderging, zo hoefde ze niet lang te reizen en dat heeft haar een hoop pijn en moeite bespaard.

Samen met haar moeder zet Lisanne zich in voor kankerpatienten. Lisanne’s kanker lijkt verdwenen en zij is positief. Momenteel schrijft ze aan een toneelstuk.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services