Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vanaf 1 augustus alleen nog met pin betalen in de tram

Vanaf 1 augustus alleen nog met pin betalen in de tram

Gepubliceerd: Donderdag 30 juli 2020 14:24

Sinds de coronacrisis stapt de RET over van contant geld naar volledig cashless in het openbaar vervoer. Per 1 augustus zullen daarom alle conducteurs van de trams een mobiel pinapparaat bij zich dragen. Vanaf dan is contant betalen in het Rotterdamse ov niet meer mogelijk.

Door over te gaan op pinautomaten in de trams en bussen probeert de RET de contactmomenten tussen mensen te verminderen en zo de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen. Om die reden gaan de deuren van de metro ook al enige tijd automatisch open en proberen conducteurs bij kaartcontroles zo min mogelijk contact te maken.

Contant betalen blijft nog wel mogelijk bij de servicepunten van de RET op Beurs, Centraal Station en Zuidplein.

Mondkapjes blijven verplicht in het openbaar vervoer. De RET vraagt alle reizigers om zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Bij drukte wordt aangeraden te wachten op de volgende metro.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services