Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Van Zuid naar Centrum: wat is de snelste route?

Van Zuid naar Centrum: wat is de snelste route?

Gepubliceerd: Maandag 29 april 2019 17:55

Vanwege de geplande renovatie gaat de Maastunnel in september dicht voor fietsers en voetgangers. Beter alternatief dan de Erasmusbrug is er eigenlijk niet. Bewoners van Rotterdam Zuid zijn een petitie gestart voor een beter alternatief dan de door de Gemeente voorgestelde pendelbussen. Dagelijks maken er duizenden fietsers gebruik van de tunnel dus is het begrijpelijk dat er wat ophef over ontstaat.

Als je bijvoorbeeld van Charlois naar Delfshaven moet op de fiets is de Erasmusbrug een heel eind om. Maar de afstand van Zuidplein naar Centraal Station is door de tunnel of over de brug ongeveer gelijk en samen met de directeur van Delta Cycling Rotterdam, testen we welke route het snelst is. Leon Erkelens van de Fietsersbond Rotterdam geeft het startsein.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services