Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Van schroefjes tot tosti-ijzers bij Magazijn Blijdorp

Van schroefjes tot tosti-ijzers bij Magazijn Blijdorp

Gepubliceerd: Vrijdag 23 augustus 2019 10:39

Studenten van het Grafisch Lyceum hebben voor de serie ‘Anders nog iets?’ een portrettenreeks gemaakt van Rotterdamse ondernemersiconen in het straatbeeld en het veranderende winkellandschap van Rotterdam. De serie is gebaseerd op het boek ' Anders nog iets? De wereld achter de Rotterdamse winkelpui' van Annemarie Mosterd.

Schroefjes, houtdraadbout en stokeindjes. Tosti-ijzers, ex-emmers en vloerwissers. Modelbouwgereedschap, schaafbeitels en grasmaaiers. Je kunt het zo gek niet verzinnen aan huis-, tuin- en keukengerei of ze hebben het bij Magazijn Blijdorp op de Stadhoudersweg.

Al 80 jaar kunnen mensen terecht in deze winkel van bescheiden omvang voor het ene stuk gereedschap dat ze net nodig hebben. Maar ook voor advies en klustips, want de familie Boot geeft al drie generaties lang op alle vragen antwoord.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services