Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Van muurbloempje naar vintage stoot

Van muurbloempje naar vintage stoot

Gepubliceerd: Dinsdag 12 juni 2018 14:33

Even terug in de tijd met een metamorfose van Sugarcoated. Zij behoren tot de internationale top als het gaat om looks uit de jaren ‘40 en ‘50! OPEN Rotterdam test dit en onze verslaggever Yamna krijgt een mini-metamorfose.

“De fascinatie voor de jaren ‘40 en ‘50 komt bij mij persoonlijk bij de muziek vandaan”, vertelt Vivian Kramer, eigenaar van Sugarcoated. “Langzaam ging ik mij ook zo kleden, mijn haarstijl, en m’n make-up. Op een gegeven moment wilde ik dat heel graag delen.”

Een make-over bij Sugarcoated bestaat uit drie onderdelen: haar en make-up, kleding en een fotoshoot. “Het eindresultaat vind ik het tofst, om echt een dame van haar ‘naturel beauty’ te zien veranderen in een ‘vintage femme’”, aldus Bobby van der Graaf, haarstyliste en visagist van Sugarcoated.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services