Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Van Maanenbad en Zevenkampse Ring beste zwembaden van het land

Van Maanenbad en Zevenkampse Ring beste zwembaden van het land

Gepubliceerd: Donderdag 11 oktober 2018 11:08

Het van Maanenbad in Rotterdam-Noord is uitgeroepen tot het beste zwembad in Nederland. Het net verbouwde zwembad ontvangt daarom het Gouden Zeepaardje, een jaarlijkse prijs.

Om mee te doen aan deze prijs moet je als zwembad elk jaar tussen de 100.000 en 200.000 bezoekers hebben. Om tot de winnaar te komen werd een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Naast gastvrijheid, veiligheid en hygiëne werden ook de zwemlessen en het café bij het zwembad beoordeeld.Het zwembad heeft een 8.7 gekregen van de vakjury.

Ook de zwembad de Zevenkampse Ring heeft een 8,7 gekregen en zijn 2e geëindigd in de race om beste zwembad van Nederland. Het verschil werd gemaakt dat bij het klanttevredenheidsonderzoek het Maanenbad iets meer werd aangeraden door de bezoekers. Volgens de organisatie was het een nek-aan-nekrace.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services