Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Van heinde en verre kopen dansers hun spullen bij Studio Paraddy

Van heinde en verre kopen dansers hun spullen bij Studio Paraddy

Gepubliceerd: Vrijdag 13 september 2019 15:33

Studenten van het Grafisch Lyceum hebben voor de serie ‘Anders nog iets?’ een portrettenreeks gemaakt van Rotterdamse ondernemersiconen in het straatbeeld en het veranderende winkellandschap van Rotterdam. De serie is gebaseerd op het boek ' Anders nog iets? De wereld achter de Rotterdamse winkelpui' van Annemarie Mosterd.

In deze aflevering aandacht voor Studio Paraddy aan de Witte de Withstraat. Tussen de donkerblauwe gordijnen, die als coulissen de etalage flankeren, ontvouwt zich de stijlvolle winkel vol zachte stoffen, alle soorten dansschoenen en danspakjes. Van heinde en verre kopen dansers hun spullen bij de van oorsprong Brabantse Addy Seuren, die rond de eeuwwisseling met zijn balletwinkel in de Witte de Withstraat neerstreek.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services